Advertisement

Mateja Kezman Fenerbahçe - Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mateja Kezman'ın son hali ... / 12 nisan 1979, belgrad), sırp eski millî santrafor.

Mateja Kezman Fenerbahçe - Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mateja Kezman'ın son hali ... / 12 nisan 1979, belgrad), sırp eski millî santrafor.. Fenerbahçeli eski futbolcu mateja kezman hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe spor kulübü'nü ziyaret eden mateja kezman, fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, fenerbahçe teknik direktörü aykut kocaman ve fenerbahçe takım menajeri hasan çetinkaya ile bir araya geldi. Herşeye rağmen mateja kezman'ı seviyorum diyorsanız sizde aramıza katılın… son dakika: Mateja kezman, 26 ağustos 2006 tarihinde atlético madrid kulübünden 7.5 milyon € bonservis bedeliyle fenerbahçe'ye transfer. Kezman i̇çi̇n tutuklama i̇ddi̇asi kezman'ın bu transferlerde suçlu bulunduğu ve yakın zamanda tutuklama kararı çıkabileceği iddia edildi.

Zemun, yugoslavia (şimdiki sırbistan) boyu: South china* apr 12, 1979 in zemun, jugoslawien (sfr). Elbette ki inişler ve çıkışlar olacaktır ancak o, fenerbahçe'yi bir dünya kulübü yaptı. Kezman i̇çi̇n tutuklama i̇ddi̇asi kezman'ın bu transferlerde suçlu bulunduğu ve yakın zamanda tutuklama kararı çıkabileceği iddia edildi. Fenerbahçeli eski futbolcu mateja kezman hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kezman'dan olay Aziz Yıldırım paylaşımı! - Futbol ve Spor ...
Kezman'dan olay Aziz Yıldırım paylaşımı! - Futbol ve Spor ... from i.milliyet.com.tr
Robin van persie'den umudu kesen fenerbahçe, roberto soldado'nun yanına bir forvet daha alacak. Mateja kezman fenerbahçe hakkında konuştu. 5 yıllık kontrat imzalaması beklenen 19 yaşındaki makedon futbolcu, fenerbahçe'ye veda etti. Fenerbahçe'nin eski golcülerinden mateja kezman, bu akşam oynanacak galatasaray derbisi öncesinde instagram hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. Eski sırp futbolcu, türk telekom stadı'nda oynanacak dev karşılaşma öncesinde sarı lacivertliler'e başarı dileklerini iletirken şu. ''fenerbahçe ile görüşmem için bana yalvardılar''. Süper lig'de bir dönem fenerbahçe'de oynayan ve şu an menajerlik yapan mateja kezman için flaş bir iddia ortaya atıldı. ''belki bir gün geri dönerim''.

Kezman i̇çi̇n tutuklama i̇ddi̇asi kezman'ın bu transferlerde suçlu bulunduğu ve yakın zamanda tutuklama kararı çıkabileceği iddia edildi.

10 yıl boyunca kazanamadığım kadar parayı 2 sezon için alacaktım. Atletico madrid'deki ikinci sezonumun hazırlık dönemiydi, çok gol atıyordum ve iyi oynuyorduk. 12 nisan 1979, belgrad), sırp eski millî santrafor. Herşeye rağmen mateja kezman'ı seviyorum diyorsanız sizde aramıza katılın… son dakika: Fenerbahçe'nin eski futbolcusu mateja kezman fenerbahçe kariyeri hakkında öenmli açıklamalarda bulundu. Mateja kezman, yıllar sonra o diyaloğu anlattı! Elbette ki inişler ve çıkışlar olacaktır ancak o, fenerbahçe'yi bir dünya kulübü yaptı. Kezman, fenerbahçe yıllarını unutamadığını söyledi. Fenerbahçeli eski futbolcu mateja kezman hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin eski golcülerinden mateja kezman, bu akşam oynanacak galatasaray derbisi öncesinde instagram hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. Mateja kezman is the father of lazar kezman (fk backa 1901 subotica). Babası zlatko kežman, zemun takımında kaleci olarak görev yapmıştır. İşte yıldız ismin son hali.

2006/2007 sezonunda fenerbahçe'nin atletico madrid'den 7 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı mateja kezman 2012'de futbolu bırakmıştı. Zemun, yugoslavia (şimdiki sırbistan) boyu: Mateja kezman, yıllar sonra o diyaloğu anlattı! Mateja kezman, 26 ağustos 2006 tarihinde atlético madrid kulübünden 7.5 milyon € bonservis bedeliyle fenerbahçe'ye transfer. Fenerbahçe spor kulübü'nü ziyaret eden mateja kezman, fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, fenerbahçe teknik direktörü aykut kocaman ve fenerbahçe takım menajeri hasan çetinkaya ile bir araya geldi.

Mateja Kezman'ın son hali görenleri şaşırtıyor - Futbol ...
Mateja Kezman'ın son hali görenleri şaşırtıyor - Futbol ... from i.pstimaj.com
Fenerbahçe spor kulübü'nü ziyaret eden mateja kezman, fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, fenerbahçe teknik direktörü aykut kocaman ve fenerbahçe takım menajeri hasan çetinkaya ile bir araya geldi. İşte kezman'ın fenerbahçe'ye transfer olma serüveni; Türklerin bu kadar iyi oynadığını bilmiyordum. Elbette ki inişler ve çıkışlar olacaktır ancak o, fenerbahçe'yi bir dünya kulübü yaptı. Fenerbahçeli futbolcu mateja kezman, fenerbahçe ile fransa'nın paris saint germain kulübü'nün prensip anlaşmasına varması üzerine, sağlık kontrolünden geçmek üzere fransa'ya gitti. Kezman'dan olay yaratacak fenerbahçe açıklaması. Fenerbahçeli eski futbolcu mateja kezman hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mateja kezman, on yılda kazanamadığı kadar parayı fenerbahçe'den 2 yılda aldığını söyledi.

Kezman'dan fenerbahçe için olay sözler.

Fenerbahçe'ye transferi hakkında konuşan kezman, türkiye'den çok ciddi bir teklif geldi. Kezman aziz yıldırım, neden ayrılmak istediğimi anlamıyordu, ona göre fenerbahçe dünyanın en büyük takımıydı. ifadelerini kullandı. Superspor.com dış haberler _ fenerbahçe en büyüktür, severek kabul de etseniz, etmek istemeseniz de, çare yoktur, kabul edersiniz… 41 yaşında olan kezman sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak herkesi şaşırttı. Mateja kezman, 26 ağustos 2006 tarihinde atlético madrid kulübünden 7.5 milyon € bonservis bedeliyle fenerbahçe'ye transfer. 2006/2007 sezonunda fenerbahçe'nin atletico madrid'den 7 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı mateja kezman 2012'de futbolu bırakmıştı. Fenerbahçeli futbolcu mateja kezman, fenerbahçe ile fransa'nın paris saint germain kulübü'nün prensip anlaşmasına varması üzerine, sağlık kontrolünden geçmek üzere fransa'ya gitti. İşte yıldız ismin son hali. Kezman, fenerbahçe yıllarını unutamadığını söyledi. 15.04.2018 16:47 , güncelleme tarihi: İşte kezman'ın fenerbahçe'ye transfer olma serüveni; I do not own the music, they belong to. Mateja kezman, on yılda kazanamadığı kadar parayı fenerbahçe'den 2 yılda aldığını söyledi.

Mateja kežman'ın fenerbahçede attigi golleri. Atletico madrid'deki ikinci sezonumun hazırlık dönemiydi, çok gol atıyordum ve iyi oynuyorduk. Fenerbahçe'nin eski golcüsü mateja kezman, resmi instagram hesabından aziz yıldırım'la ilgili, aziz başkan, tüm hayatını fenerbahçe'ye adamış bir insan dedi. Kezman'dan fenerbahçe için olay sözler. 10 yılda kazanamadığım parayı fenerbahçe'den 2 senede aldım.

Mateja Kezman'dan Fenerbahçe itirafı! - tr.beinsports.com
Mateja Kezman'dan Fenerbahçe itirafı! - tr.beinsports.com from media05.ligtv.com.tr
İşte yıldız ismin son hali. İşte kezman'ın fenerbahçe'ye transfer olma serüveni; I do not own the music, they belong to. Fenerbahçeli futbolcu mateja kezman, fenerbahçe ile fransa'nın paris saint germain kulübü'nün prensip anlaşmasına varması üzerine, sağlık kontrolünden geçmek üzere fransa'ya gitti. Menajerlik yapan kezman, anderlecht'in istediği 10 milyon euro bonservis bedelini düşürmeye çalışıyor. ''avrupa'da birçok büyük kulüpte oynadım ama bunu söylemek zorundayım; Kezman aziz yıldırım, neden ayrılmak istediğimi anlamıyordu, ona göre fenerbahçe dünyanın en büyük takımıydı. ifadelerini kullandı. Süper lig'de bir dönem fenerbahçe'de oynayan ve şu an menajerlik yapan mateja kezman için flaş bir iddia ortaya atıldı.

''fenerbahçe ile görüşmem için bana yalvardılar''.

Elbette ki inişler ve çıkışlar olacaktır ancak o, fenerbahçe'yi bir dünya kulübü yaptı. South china* apr 12, 1979 in zemun, jugoslawien (sfr). Mateja kezman, yıllar sonra o diyaloğu anlattı! Fenerbahçe'nin eski futbolcularından mateja kezman, hollanda basınına verdiği röportajda atletico madrid'den fenerbahçe'ye transfer olma serüvenini anlattı. Fenerbahçeli eski futbolcu mateja kezman hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Babası zlatko kežman, zemun takımında kaleci olarak görev yapmıştır. Menajerlik yapan kezman, anderlecht'in istediği 10 milyon euro bonservis bedelini düşürmeye çalışıyor. Zemun, yugoslavia (şimdiki sırbistan) boyu: Kezman'dan olay yaratacak fenerbahçe açıklaması. ''fenerbahçe ile görüşmem için bana yalvardılar''. Mateja kezman is the father of lazar kezman (fk backa 1901 subotica). I do not own the music, they belong to. Fenerbahçe'ye zirve yakışır abone ol.

Mateja kezman is the father of lazar kezman (fk backa 1901 subotica) mateja kezman. Fenerbahçe'nin eski futbolcularından mateja kezman, hollanda basınına verdiği röportajda atletico madrid'den fenerbahçe'ye transfer olma serüvenini anlattı.

Posting Komentar

0 Komentar